Termékek Menü

Fejléc szállítás

  3 termék vásárlása esetén

   a szállítást mi álljuk!
 

Apple iPhone mobiltelefonok

Válaszd ki készletünkről az új Apple iPhone mobiltelefonod. Webshopunkban új, bontatlan, gyári csomagolással és fóliával ellátott iPhone-okat rendelhetsz, 1 év gyártói garanciával. Mindezt ráadásul igen kedvező árakon teheted meg, bőséges készletek és választék mellett. Készüléked mellett több hasznos kiegészítőt is hozzá tudsz adni a megrendeléshez, mely nélkülözhetetlenek lesznek a mindennapi használat során. Csak olyan kiegészítőket találsz nálunk, melyek kompatibilisek lesznek új iPhone készülékeddel és attól sem kell tartanod, hogy az új IOS rendszer frissítés miatt nem fogod tudni használni, töltődet, adatkábeledet.

Tarts lépést az új megoldásokkal és technológiai fej­lesz­tésekkel. Hisz olyan innovációkat tesznek lehetővé, melyek már túlmutatnak a megszokott elegáns és, dizájnos megjelenésen. Az Apple új mobiltelefonjai minden eddiginél gyorsabb, optimálisabb felhasználást tesznek lehetővé. A kijelző pedig az iPhone-tól megszokott lélegzetelállító képpel vár Rád!

Apple iPhone: fedezd fel a világ egyik leghatékonyabb okoseszközét

Válaszd ki új kedvenced nálunk! Készletünkről rendelheted a méltán népszerű iPhone SE szériát, mely igazán impozáns teljesítménye mellett, felhasználóbarát mérete miatt töretlenül az egyik legnépszerűbb Apple okostelefon. Ha pedig a nagyobb modellek érdekelnek, akkor  6S, 6 Plus, 7, 7 Pus, 8, 8 Plus típusok közül tudsz választani!